Bergen Smådyrklinikk er en moderne smådyrklinikk med høyt faglig nivå. Alle kjæledyr – enten de har små problemer eller kompliserte lidelser skal få den beste hjelp hos oss. Vi behandler alle kjæledyr og har som hovedfelt hund og katt, men vil fra 1. juli ha veterinær med spesiell kompetanse på gnagere, kaniner, fugler og reptiler.  Vi tar også imot henvisninger fra andre klinikker igjen fra 1. juli.

Bergen Smådyrklinikk utvider nå staben med tre veldig dyktige veterinærer med lang erfaring fra henvisningsklinikker, og dere vil også i løpet av høsten møte den trivelige gjengen hos oss i helt nyrenoverte og lyse lokaler:

Vi vil nå utføre:

  • Grundige indremedisinske undersøkelser, hud- og allergiutredninger, utredninger av mage-tarm-problemer på både hunder og katter.
  • Ultralydundersøkelser av indre organer og av hjerte (ekkokardiografi).
  • Rhinoskopi, bronkoskopi og gastroskopi med uttak av nødvendige prøver.
  • Standard tannbehandllinger og avansert tannbehandling som kirurgisk fjerning av tenner, korrigering av bittfeil, kroneamputasjoner, rotfyllinger og reparasjon av emaljeskader.
  • Bløtvevskirurgi (de fleste operasjoner i buk og brysthule), ortopediske utredninger og operasjoner, som for eksempel operasjoner av beinbrudd, osteokondrose, patellaluksasjon, korsbåndskader, meniskskader og seneskader.

Hos oss er dyret ditt i trygge hender og du som eier vil bli godt ivaretatt. Ta kontakt med oss!