Om Oss

Bergen Smådyrklinikk er en moderne smådyrklinikk med høyt faglig nivå. Klinikken eies og drives av veterinærene Leif Rønning, Katrin Zimmermann og Synnøve Sanden. Alle er veldig dyktige veterinærer med lang erfaring fra henvisningsklinikker.

Alle kjæledyr – enten de har små problemer eller kompliserte lidelser skal få den beste hjelp hos oss, og du som eier blir godt ivaretatt.

Hos oss kan du få utført:

Vårt team

Leif Rønning

Veterinær

Leif er utdannet veterinær ved University of Veterinary Medicine i Budapest, Ungarn (2005).
Siden uteksaminering har han jobbet med avansert kirurgi og kardiologi på dyreklinikker, og med forskning og undervisning i fysiologi og hjertelidelser ved UiT – Norges Artiske Universitet.
Han har en solid videreutdannelse innen bløtvevskirurgi, ortopedisk kirurgi og kardiologi.

Leif tar imot henvisninger fra andre dyreklinikker innen både kardiologi, kirurgi og endoskopi.

Katrin Zimmermann

Veterinær

Katrin har sin utdannelse fra Tierärtzlichehochschule Hannover (1998).
Hun har jobbet på smådyrklinikk i mange år, med spesiell interesse for eksotiske dyr som fugler, gnagere og reptiler! Med etterutdannelse og spesialkompetanse innen odontologi og eksotiske dyr, utfører hun blant annet rotfyllinger, kjevefrakturer og tannregulering på hund og katt. Hun utfører også tannbehandlinger, ultralyd- og røntgenundersøkelser og kirurgi på gnagere og kanin. Katrin er veldig dyktig og superhyggelig 🙂
Hun har samboer og en datter, spiller volleyball og er eier av den vakre jaktlabradoren Kaba.

Synnøve Sanden

Veterinær

Synnøve er en meget dyktig og behagelig veterinær som har mange faste kunder av en god grunn! Hun var ferdig utdannet fra Norges Veterinærhøyskole i 2004, og er en allsidig allrounder med spesiell interesse i billeddiagnostikk og indremedisin.
Hun mottar henvisninger for utredning og behandling av indremedisinske tilstander.
Hun er en ivrig seiler på fritiden 🙂

Mange av våre kunder er svært glade over å ha fått Synnøve tilbake til Bergen Smådyrklinikk!

Synne We Ellingsen

Veterinær

Synne er utdannet ved Norges veterinærhøgskole, og har hatt variert jobberfaring etter dette. Hun er dyktig, grundig og ikke minst utrolig hyggelig

Irmelin Almås

Dyrepleier

Irmelin er utdannet dyrepleier fra Nord Universitet. Hun har praksis fra flere dyreklinikker i Norge og på Island. Hennes hovedoppgave er anestesi, men du treffer henne av og til i resepsjonen også 🙂

Kristin Vasenden

Dyrlegeassistent

Kristin har vært hos oss i flere år allerede, og mange kunder kjenner allerede til hennes blide og vinnende smil. Hun har fagutdanning som dyrlegeassistent.

Gina Hundven

Veterinærassistent / resepsjon

Gina har vært i resepsjonen hos oss i mange år, og hun er blid og behjelpelig med kunder og kolleger. På fritiden konkurrerer hun i bordtennis, og er norgesmester i alle aldersklasser!

Vibeche Scharffscher Engeset

Økonomi

Vibeche holder tøylene i det økonomiske hos oss. Hennes lune vesen og gode humør varmer for oss andre 🙂

Gunn Elise Børset

Veterinærassistent

Gunn Elise studerer farmasi og jobber hos oss ved siden av studiene. Hun har flere år bak seg som assistent på dyreklinikk.

Marte Aas

Resepsjonist

I resepsjonen vår vil du møte blide og serviceinnstilte Marte. Marte har variert arbeidserfaring og har tidligere vært butikksjef i en dyrebutikk.

Angela Montes

 

Angela har studert veterinærmedisin i Madrid, og har lang erfaring fra store og små dyreklinikker i Madrid. Hun har anestesi som sitt hovedarbeidsområde.

Nataliana Oliveira Svarstad

Lærling

Nataliana er lærling i dyrefaget. Hun har gått dyrefag og hundefag ved Stend videregående skole.

Mao Tamai

 

Mao har studert veterinærmedisin i Japan, og har lang erfaring fra dyreklinikker i Japan og Norge. Hun har anestesi som sitt hovedområde, men bistår i det meste som skjer i klinikken.