Bergen Smådyrklinikk er en moderne smådyrklinikk med høyt faglig nivå. Alle kjæledyr – enten de har små problemer eller kompliserte lidelser skal få den beste hjelp hos oss. Vi behandler alle kjæledyr og har som hovedfelt hund og katt, og vår veterinær Katrin Zimmermann har også spesiell kompetanse på gnagere, kaniner, fugler og reptiler.  Vi tar også imot henvisninger fra andre klinikker.

Bergen Smådyrklinikk har tre veldig dyktige veterinærer med lang erfaring fra henvisningsklinikker, og dere vil også i løpet av vinteren møte den trivelige gjengen hos oss i helt nyrenoverte og lyse lokaler:

Vi vil nå utføre:

  • Vanlige polikliniske undersøkelser og behandlinger av små og store problemer
  • Vaksiner
  • Grundige indremedisinske undersøkelser, hud- og allergiutredninger, utredninger av mage-tarm-problemer på både hunder og katter
  • Ultralydundersøkelser av indre organer og av hjerte (ekkokardiografi)
  • Rhinoskopi, bronkoskopi og gastroskopi med uttak av nødvendige prøver
  • Standard tannbehandllinger som tannrens og tannrøntgen, men også avansert tannbehandling som kirurgisk fjerning av tenner, korrigering av bittfeil, kroneamputasjoner, rotfyllinger og reparasjon av emaljeskader
  • Bløtvevskirurgi (de fleste operasjoner i buk og brysthule), ortopediske utredninger og operasjoner, som for eksempel operasjoner av beinbrudd, osteokondrose, patellaluksasjon, korsbåndskader, meniskskader og seneskader

Hos oss er dyret ditt i trygge hender og du som eier vil bli godt ivaretatt. Ta kontakt med oss!

Katrin Zimmermann

Veterinær


Katrin har sin utdannelse fra Tierärtzlichehochschule Hannover (1998).
Hun har jobbet på smådyrklinikk i mange år, med spesiell interesse for eksotiske dyr som fugler, gnagere og reptiler!
Med etterutdannelse og spesialkompetanse innen odontologi og eksotiske dyr, utfører hun blant annet rotfyllinger, kjevefrakturer og tannregulering på hund og katt. Hun utfører også tannbehandlinger, ultralyd- og røntgenundersøkelser og kirurgi på gnagere og kanin.
Katrin er veldig dyktig og superhyggelig 🙂
Hun har samboer og en datter, spiller volleyball og er eier av den vakre jaktlabradoren Kaba.

Synnøve Sanden

Veterinær

Synnøve er en meget dyktig og behagelig veterinær som har mange faste kunder av en god grunn!
Hun var ferdig utdannet fra Norges Veterinærhøyskole i 2004, og er en allsidig allrounder med spesiell interesse i billeddiagnostikk og indremedisin, hvor hun ifølge Leif er den dyktigste han har jobbet med. Hun mottar henvisninger for utredning og behandling av indremedisinske tilstander.
Hun er en ivrig seiler på fritiden 🙂

Svært mange kunder er ekstatiske over å ha fått Synnøve tilbake til Bergen Smådyrklinikk!

Leif Rønning

Veterinær


Leif er utdannet veterinær ved University of Veterinary Medicine i Budapest, Ungarn (2005).
Siden uteksaminering har han jobbet med avansert kirurgi og kardiologi på dyreklinikker, og med forskning og undervisning i fysiologi og hjertelidelser ved UiT – Norges Artiske Universitet.
Han har en solid videreutdannelse innen bløtvevskirurgi, ortopedisk kirurgi og kardiologi. Leif tar imot henvisninger fra andre dyreklinikker innen både kardiologi, kirurgi og endoskopi.

Irmelin Almås

Dyrepleier

Irmelin er utdannet dyrepleier fra Nord Universitet. Hun har praksis fra flere dyreklinikker i Norge og på Island. Vi er veldig glade for å ha fått Irmelin med på laget!

Kristin Vasenden

Veterinærassistent / resepsjon

Kristin har vært hos oss i flere år allerede, og mange kunder kjenner allerede til hennes blide og vinnende smil. Hun er igang med fagutdanning som dyrlegeassistent.

Gina Hundven

Veterinærassistent / resepsjon


Gina har vært i resepsjonen hos oss i mange år, og hun er blid og behjelpelig med kunder og kolleger. På fritiden konkurrerer hun i bordtennis, og er norgesmester i alle aldersklasser!

Berit Brændø

Veterinærassistent / resepsjon

Vibeche Scharffscher Engeset

Økonomi