[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Vi driver en moderne smådyrklinikk med høyt faglig nivå. Vi behandler alle kjæledyr – enten de har små problemer eller kompliserte lidelse. Vi behandler alle kjæledyr og har som hovedfelt hund og katt, men vil fra 1. juli ha veterinær med spesiell kompetanse på gnagere, kaniner, fugler og reptiler.  Vi tar også imot henvisninger fra andre klinikker igjen fra 1. juli.

Bergen Smådyrklinikk utvider nå staben med tre veldig dyktige veterinærer, og dere vil også i løpet av høsten møte den trivelige gjengen hos oss i helt nyrenoverte og lyse lokaler.

Vi vil nå kunne utføre grundige indremedisinske undersøkelser, hud- og allergiutredninger, utredninger av mage-tarm-problemer på både hunder og katter.

Vi vil utføre standard tannbehandllinger og avansert tannbehandling som kirurgisk fjerning av tenner, kroneamputasjoner, rotfyllinger og reparasjon av emaljeskader.

Hos oss vil du nå også kunne få utført de fleste former for bløtvevskirurgi, ortopediske utredninger og operasjoner, som for eksempel operasjoner av beinbrudd, osteokondrose, patellaluksasjon, korsbåndskader, meniskskader og seneskader.

Hos oss er dyret ditt i trygge hender og du som eier vil bli godt ivaretatt. Ta kontakt med oss!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row]